Спорт с кучета

Изследвайте нови върхове в спорта за кучета с нашите програми за обучение! Използвайте потенциала на вашето куче и го превърнете в истински спортен атлет с нашите програми за обучение и тренировки. Възможностите за спорт с кучета са безгранични, и ние сме тук, за да Ви помогнем да откриете нови върхове с Вашето четириного приятелче. Вашият път към идеалното куче: обучение, спорт и забавление.

Спортът с кучета не само е забавен начин за прекарване на време с Вашето куче, но също така е и отличен начин да заздравите връзката си с него и да му предоставите физическо и умствено-стимулиращо упражнение. Има много видове спорт, които може да тренираме с нашите домашни любимци, включително IGP, Mondio Ring, Agility, Obidience и Fh.

IGP, известен още като IPO или Schutzhund, е спорт за кучета, който включва различни дисциплини като следване на според състезателя, защита и послушание. Този вид спорт не само развива физическите способности на кучето, но и му помага да развие уменията си за работа в екип със собственика си.

Mondio Ring е друг вълнуващ спорт за кучета, който тества уменията на кучето в областта на слушането, следването и защитата. Този вид спорт изисква високо ниво на послушание и сътрудничество между кучето и водача му.

Agility е популярен спорт за кучета, който включва преодоляване на различни препятствия на време. Този вид спорт е идеален за кучета с висока енергия и любов към движението.

Obidience е дисциплина, която се фокусира върху послушанието и командите. Този вид спорт е идеален за подобряване на комуникацията между кучето и водача му.

Fh е спорт за кучета, който се фокусира върху следването и работата с носа на кучето. Този вид спорт е особено подходящ за кучета с добри носови умения.

В нашия развъдник за белгийска овчарка Малиноа „Рила планина“, предлагаме кучета които са подготвени да се ангажират с всякакъв вид спорт и обучение. Нашите Малиноа са здрави, енергични и готови да се включат във всички предизвикателства, които им предоставяте.

Също така предлагаме и занималня за кучета, където Вашето куче може да се играе и социализира с други кучета, под наблюдението на опитни професионалисти.

Не изпускайте възможността да изградите по-силна връзка с Вашето куче и да откриете нови хоризонти в дисциплините за спорт за кучета. Свържете се с нас днес, за да започнете Вашето приключение във вълнуващия свят на спорта с кучета!

Меню

Не можете да копирате съдържанието на тази страница!