Послушание за кучета

Питате ли се как можете да достигнете най-високото ниво на послушание, проследяване и/или охрана на вашия домашен любимец?
Развъдник „Рила планина“ е с опит до 25 години в професионалното обучение на кучета гарантира най-добри резултати от обучението.

Частното обучение е част от уроци, която има два вида преподаване: частни групови уроци и частни уроци за един човек.
Груповите уроци се провеждат в нашия развъдник и само ние имаме подходящо място за частно обучение, базирано според европейските стандарти. Въз основа на вашата персонализирана програма ще ви бъде предоставена част от лекции и уроци за реално действие, докато достигнете желаното ниво. Вашата персонализирана програма ще бъде формирана въз основа на горните раздели на частни уроци:

  • Проследяване. Вашият домашен любимец има възможност да участва в тези курсове след 42-ия ден от живота си, за да подобри и упълномощи способностите си навреме и по график. Този процес поставя като цел най-добрата способност за проследяване в неблагоприятни или проводими ситуации. Проследяването може да допринесе в състезания по кучешки спортове (като FH, IGP и т.н.) или проследяване на наркотици, експлозиви, дори като хоби.
  • Подчинение/Охрана на тялото. Подчинението се изгражда от нула. Базовото обучение разкрива на кучето и обучителя-стопанин правилната и здравословна комуникация между тях, за да живеят щастливо заедно. Професионалното обучение по послушание дава всякаква информация, необходима на собственика-треньор, за да достигне високо ниво на послушание, за да ръководи кучето си на състезания или да го наеме и да не се страхува да го загуби. Състезанията по морфология или работни кучета се основават на послушание, нито едно куче което не е обучено, не може да участва.
  • Защита/ Охрана. Кучетата нямат инстинкт да осигуряват защита на другите, освен на женската, която е родила. Кучетата са хищници, те нападат други при самозащита или при лов. Тази процедура се опитваме да имитираме, затова имаме мото „Назад към чистата природа”. Обръщаме внимание основно на „бита“. Започваме още от първия ден, за да напътстваме нашия четирикрак приятел по правилния път и правилния интензитет на бита.
    Послушанието също е огромна част от охраната. Трябва да спечелим уважението на кучето, за да ни осигури защита.
    И така, има различни видове охрана. От вас зависи да изберете между охрана на човек, охрана на място, присъединяване към  полициейските органи или участие в състезания.

Освен това, ако вече сте обучили кучето си, но имате нужда от още информация за обучение, съвети и насоки, ние сме тук, за да ви предоставим лични или групови семинари, за да достигнете най-високото ниво на обучение.

Меню

Не можете да копирате съдържанието на тази страница!