Йордан Йорданов

Здравейте, казвам се Йордан Йорданов и съм собственик и основател на развъдник за Белгийска овчарка Малиноа „Рила планина“. Откакто се помня работя с кучета!
Отдал съм се на нещата, които обичам и животните са най-голямата ми любов. Първият ми официален контакт с обучението беше с Milka Von Linz Lammerhauber, ротвайлер покриващ BH / IPO / FH. Другите ми кучета бяха Event of Barking Stars Malinois, което бетонира FH1 /FH2 и Daneskjold Comtesse с IPO FH1, FH2, които спечелиха всички отличия в състезанията за работни кучета. В допълнение Lida RilaPlanina, която спечели BH/IPO/IPO2/FH1.  Имах и невероятната радост да представя България на две световни първенства с Boris RilaPlanina-IPO-3 / FH1/2 през 2012 и 2013 г.

След Milka получих желание да науча колкото се може повече за кучетата, обучение – хранене – отглеждане – възпитание. Започнах да се интересувам от най-добрите кучешки треньори и се запознах лично с тях и ме научиха на всичко, което знам. Дори организирах и участвах в семинари с Maoro Pasareli, Roberto Donini, Geert Verlinden , Armin Buschman, Izmayel De Voss, Mario Werslipe, Edgard Scherkl, Pieter Scherk, Florian Knabl, Ivan Balabanov, Andre Vandergetten, Martin Pessa, Markus Neutz и много други … Знанията ми бяха достатъчни тогава, така че започнах кариерата си в обучението на кучета и управлението на поведението. Работил съм като треньор и “помощник” в Schutzhund training club Гърция и спортно кучешко обучение Kamatero Гърция, както и в развъдник Del Vento Margio Гърция. Професионалният ми път продължи в Doberman Club of Greece, Marathon Land и SmartDog, също като треньор и помощник.
Не на последно място, трябва да спомена, че съм работил и тренирал много различни породи, които са участвали в световни първенства. Моята страст е моята работа. Моята визия е по-добър свят за най-добрия приятел на човека, кучето. Моята воля е да бъда част от този по-добър свят на обучени и щастливи кучета.

Меню

Не можете да копирате съдържанието на тази страница!